PAC®

Inicio Artículos Leer artículo

Tècnics del Tibidabo van rebre dos avisos perquè el Pèndol es movia més del compte

18-07-2010 Publicado por devipro94

Els tècnics del parc d`atraccions del Tibidabo han rebut durant aquest dissabte almenys dos avisos perquè el Pèndol es movia més del compte, segons ha explicat un treballador de l`empresa que ha volgut mantenir l`anonimat.
Tot i això, ha matisat que aquest tipus d`avisos no són excepcionals al parc i que moltes vegades els experts els resolen sense ni tant sols parar l`atracció.
La presidenta del parc, Sara Jaurrieta, ha explicat que la base de l`atracció ha cedit, però no ha donat més detalls. L`empleat ha dit que el pal que aguanta l`atracció ja està previst que sigui flexible i vibri una mica per aguantar la forta pressió que suposa la cistella, però aquest dissabte es movia més del compte.
Precisament alguns joves visitants han dit que abans de l`accident ja havien sentit «sorolls estranys`»a l`atracció. Han explicat que han sentit sorolls rítmics de cargols que grinyolaven, cosa que han comentat a una treballadora del parc, que no hi ha donat més importància.
Fora del parc s`han acumulat diversos familiars de joves visitants i treballadors, que s`han acostat al Tibidabo perquè patien per l`accident. El fet que a la muntanya hi hagi zones amb poca cobertura de telèfon mòbil ha fet patir més del compte a alguns pares. Alguns d`ells també s`han estranyat que el parc no hagi evacuat els visitants immediatament. Mentrestant, la Guàrdia Urbana desviava el trànsit i no deixava pujar cap vehicle cap al parc.
Els treballadors del parc han pogut marxar del seu lloc de treball una mica més aviat de l`habitual. Tenien ordres de la direcció de no fer declaracions als periodistes, però alguns han explicat alguns detalls sense ser gravats i mantenint l`anonimat.

Foto: Estado de `La Mina d`Or`

FUENTE: El Punt - Avui
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/196665-tecnics-del-tibidabo-van-rebre-dos-avisos-perque-el-pendol-es-movia-mes-del-compte.html

Comentarios

Prepara tu visita

Get it on Google Play

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas consideramos que aceptas su uso. Entiendo

No salir Recordar contraseña

Entra con Facebook
Crea tu cuenta

Recibe en tu email las últimas novedades sobre parques

Escribe tu email y sé el primero en enterarte: