PAC®

Inicio Artículos Leer artículo

nova temporada 2010 15 anys

27-03-2010 PortAventura Publicado por Willy

El dia 27 vaig decidir a anar a celebrar un aniversari i no un aniversari qualsevol si no el aniversari de PortAventura per mi el millor park del món. Jo he crescut amb Port Aventura i porto bastants anys sent soci. Doncs bé, al arribar m`ha sorpres molt la decoració de la font, les parets, els globus,l`entrada del park, després d`entrar en arribar al llac un petit escenari tematitzat en un moll te don la benbinguda. El gran canyon al fondo pintadet. En el far west la decoració esta molt bé. He pujat a l`stampida on nomes anava un tren blau el vermell estava enmig del recorregut on es creuen els trens parat i sense ningú! que ha passat ? perquè estaba alla parat ? Despres he anat a Aventura en el Oeste que pels petits esta molt be, es l`horror in penitence molt més llarg ja que estas envoltat en una historia d`un mag anomenat Billy. Hi ha molta més llum, no hi ha fum i el decorat esta mes light no tant de sang i fetge (mun pare ha estat el guia), Algunes atraccions estaben tancades pel vent. Les obres del barrio sesamo m`han impressionat es un terreny enorme.

Aquí be el lio. SEAODYSSEY 4D. He vist la peli de Alien safari hi no m`ha agradat gens, de moviment les plataformes no en tenen gens, el 3d no mata, ha estat bastant cutre i la gent no aplaudia al final !!! El preshow penos amb el video promocional del resort. Portaventura es mereix un sea odyssey amb més qualitat per posar aquestes pelis haver-ho deixat com estava. Ara hem falta veure l`altre peli i els espectacles.

En resum l`ambient del 15è es respira pel park.

traducción en castellano : http://translate.google.es/?hl=es&ie=UTF-8&tab=wT#ca|es|

Comentarios

Prepara tu visita

Get it on Google Play

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas consideramos que aceptas su uso. Entiendo

No salir Recordar contraseña

Entra con Facebook
Crea tu cuenta

Recibe en tu email las últimas novedades sobre parques

Escribe tu email y sé el primero en enterarte: