26-10-2009


75001 París - France
20 avenue Victoria.Salut Cristian!

Per fí, per fi xafo aquestes terres de la ciutat més meravellosa del món. Menys mal que et vaig fer cas, i me n'he vingut aquí per a fer l'Erasmus.

Com et deia. Impresionant. Aquesta ciutat és inmensa! I les seves avingudes... mai s'acaven. Segur que si fessin la curs navet t'en faries un fart per aquestos carrers! jajajaja.

La gent és bellíssima. L'altre dia, vaig aprofitar per a fer una mica de turisme per la ciutat i no sé on vaig acabar... Menys mal que em vaig trovar a un grup de joves que vivien per allí. Em va costar deu i ajuda, però al final vaig poder arrivar fins al barri de La Defense. Que maco que és aquell cub enorme que es pot divisar desde tot París. Em vas dic que impactava ja,,, però no m'imaginava aquesta mole!!

El Louvre una passada. Dels millors museus que he pogut visitar. Encara que amb el temps que tenia no vaig poder vore molta cosa. Però si que vaig tindre una estoneta per poder-li tornar el somriure a la Giocconda. ( Per cert, que petitó el cuadre... jajaja)

Una de les coses que més m'ha agradat és un petit baret que hi ha al meu barri. Es diu '' Le sous-terrain'', i em recorda al bar del meu poble on sempre hi vaig amb els meus amics per relaxar-me amb un par de copes. Sempre hi tenen gent que canta i toca. La majoria són cantautors i t'encisen amb la seva guitarra. L'ambient està bastant carregat pel fum, però la veritat és que aquest tret és el que m'ha fet enamorar-me d'aquest bar.

Res més Cristian. Et deixo que he d'anar a fer un parell d'encàrrecs per a tindre el pis en condicions.

Espero veure't molt prompte per trres franceses i que em pugues fer de guia per els racons més macos de París.Molts petons i una forta abraçada.

Au Revoir.
0