Si si... ja em podeu apedregar per dedicar una entrada del meu blog a la serie Física o Química, pero antes, deixeu-me explicar-me...

Com tot, és una serie més de la ''parrilla'' però aquesta serie té alguna cosa, i té alguns moments que et fan pensar, i alhora reflexionar sobre coses personals teves i de la gent que t'envolta,.

Em refereixo a la parella gai de la serie. Coma totes les series adolescents sempre hi ha tota mena d'alumnes per tal de cobrir tot el cupo de ''personalitats'' per a que la gent es sentigue identificada amb la serie i els seus protagonistes, com pugue ser el macarra, el guaperas, la pija, la poligonera, el gai.... etc.

Doncs veient el capítul d'ahir... i pensant.... la veritat es que resulta molt difícil el dir-li als teus pares el que eres i el que sents, saps? OSigui és una cosa tant fàcil com dir: Soc Gai, pam! Però entre la teva boca i la paraula ''soc'' existeix com una barrera invisible que fa que t'entrebanquis i que no pugues articular absolutament res. És una cosa vertaderament frustrant que l'únic que fa és retrasar una cosa que s'ha de dir si o si.

Per això, en veure aquestes series hi han cops que et sentes literalment un protagonista de la serie.


L'únic que pots fer és pensar, reflexionar i decidir.
Em despedeixo amb una frase de les meves. ^^

Salutacions!
'' Deixa que aflore el bosc de la veritat per la teva boca. Entrega'm paraules amb petals, i sabors de veritat. Sigues tú''

messages.Foto Articulo

0