PAC®

Inicio Artículos Leer artículo

POSA’T LA GORRA EN SOLIDARITAT AMB ELS INFANTS AMB CÀNCER

30-05-2012 PortAventura Publicado por pimipom

Vila-seca (PortAventura)- El proper diumenge 3 de Juny el Parc Temàtic de Portaventura  acull com cada any, i per 10è any consecutiu, la festa "Posat la gorra" organitzada per l'AFANOC.

Per accedir al parc i gaudir tant de la festa com de les atraccions, cal comprar la gorra amb l'entrada al parc de forma anticipada als diferents punts de venta autoritzats a un preu de 18 euros (consultar a la web www.afanoc.org )

Al mateix temps que s'informa i es sensibilitza, l'associació vol utilitzar aquesta campanya per recaptar fons amb la finalitat de pal·liar les mancances en serveis i instal·lacions com ara: assegurar el manteniment de la casa d'acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer "La Casa dels Xuklis" (la qual ja està en ple funcionament, acollint a les famílies afectades que venen a rebre tractament als hospitals de referència) l'adequació de les instal·lacions hospitalàries per a tractaments ambulatoris, per tal que puguin atendre a aquests nens i nenes en les millors condicions, i l'ampliació i manteniment  dels serveis que s'estan oferint des de la delegació de Tarragona.

LA FESTA A PORTAVENTURA- PL.DE LA XINA

10:00h. Gimcana "La Casa dels Xuklis"

Consisteix en diferents tallers que pretenen, mitjançant diferents metàfores, treballar els valors de la convivència, especialment en una llar d'aquestes característiques, i  alhora  es vol conscienciar sobre la despesa que genera.

Escenari principal

11:20h – Inici amb Aprodiska Batuke (Associació Pro Persones amb discapacitat psíquica)

11:30 – Presentació a càrrec de Quim Masferrer (ex-component de "Teatre de Guerrilla")

11:40 – Cirkonita (cia de Circ)

12:20h – Pep López i sopars de duro (animació infantil)

13:00h - Lectura del manifest de l'AFANOC,

13:15h - Espectacle Fi de festa Son da Rúa i Geganters de Reus.

Fuente: AFANOC

Comentarios

Prepara tu visita

Get it on Google Play

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas consideramos que aceptas su uso. Entiendo

No salir Recordar contraseña

Entra con Facebook
Crea tu cuenta

Recibe en tu email las últimas novedades sobre parques

Escribe tu email y sé el primero en enterarte: