PAC®

Inicio Artículos Leer artículo

El conseller d'Interior, Felip Puig, visita la nova escola d'educació vial de PortAventura

23-03-2012 PortAventura Publicado por pimipom

La visita del conseller coincideix amb l'apertura de la nova temporada 2012 que comença amb grans novetats

Vila-seca – Salou, 22 de març de 2012.- El proper divendres 30 de març, el conseller d'Interior, Felip Puig, visitarà la nova escola de conducció i educació vial per a nens, coincidint amb l'inici de la nova temporada 2012 del resort de la Costa Daurada. Aquest projecte ha comptat amb l'assessorament del Servei Català de Trànsit i del RACC.

Un grup d'escolars de Vila-Seca i Salou serà el primer en provar aquesta nova atracció, on els nens de 5 a 10 anys aprendran nocions bàsiques per circular per la via pública i, seguidament, les podran posar a la pràctica en un circuit a la seva mida.

Prèviament, Fernando Aldecoa, Director General de PortAventura comentarà les novetats de la temporada en el transcurs d'un esmorzar per els mitjans de comunicació.

PortAventura comptarà aquesta temporada amb nous espectacles, un pàrquing caravaning, la remodelació de les 500 habitacions de l'Hotel PortAventura, la posada en funcionament de noves unitats de restauració i nous serveis pel visitant del parc temàtic. A més, entre els mesos de maig i juny està prevista la inauguració de  la muntanya russa més alta d'Europa, Shambhala.

Fuente: Equipo Singular

Comentarios

Prepara tu visita

Get it on Google Play

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas consideramos que aceptas su uso. Entiendo

No salir Recordar contraseña

Entra con Facebook
Crea tu cuenta

Recibe en tu email las últimas novedades sobre parques

Escribe tu email y sé el primero en enterarte: