Manuel Rodríguez Romero, un socorrista de 19 anys del parc aquàtic Aqua Brava de Roses, va morir ahir d'una aturada cardiorespiratòria mentre estava en el seu lloc de treball. Segons van informar ahir fonts dels serveis d'emergència, els fets van tenir lloc pels volts d'un quart d'una del migdia a les instal·lacions recreatives, quan el jove es va començar a trobar malament i va caure desmaiat a terra. Immediatament després, personal del parc aquàtic va trucar al 112, als serveis d'emergència, que van desplaçar d'urgència dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), diverses dotacions de la policia local de Roses i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra. En el mateix parc aquàtic es va començar a fer les maniobres de reanimació fins que els sanitaris del SEM van arribar i van continuar amb les tasques de recuperació.

Davant de la gravetat de l'estat del jove, el SEM va activar l'helicòpter medicalitzat, que es va desplaçar a la zona. Un cop els sanitaris van poder estabilitzar el socorrista, aquest va ser traslladat en estat crític, però controlat, a l'hospital Josep Trueta.

Jugador del Roses B

Tot i els esforços dels metges, el jove, que era jugador del Club de Futbol Base Roses B, va patir una altra recaiguda i va acabar morint poques hores després d'haver ingressat al centre sanitari.

La noticia está en catalán, saca del Punt Avui: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/656039-mor-dun-infart-un-socorrista-de-19-anys-al-parc-aquatic-de-roses.html

0