Hola PACos aquest blog el público per parlar-vos una mica sobre la meva experiència al Shambhala: Expedició a l'Himàlaia. (Aquest blog està en català i castellà/ Este blog está en catalán y castellano)

Quan vaig anar per primer cop al Shambhala estava una mica nervios per el tema de la baixada que no em dones aquelles pesigolles a la panxa (vaig veure que no feia gents ni mica), bueno llavors estava a la cua mirant l'atracció i gravant amb la càmara (com podeu veure el video que hi ha ajuntat amb el blog). Quan vaig arribar ja al final de la cua estava molt  nervios pero que molt nervios, perquè no s'havia on em colocarien a mi i el meu amic. El meu amic em deia que el millor es anar davant o darrere (davant per la sensació del vent i visió i darrere per la sensació de la velocitat), llavors ens van colocar al final de tot; jo em vaig cagar amb tot perquè anava darrere de tot i separat. Durant la pujada anava veien com tot s'ha anava fent petit. Quant la primera vagoneta ja estava fent la baixada jo encara estava pujant, al estar al darrere vaig veure com durant la pujada va acceledar. Durant el recorregut anava aixecant els braços perquè m'ho passava d'allò més bé! Vaig acabar amb ganas de tornari a pujar vegada rere vegada. 

El segon dia que vaig anar a PA va ser per Halloween on vaig fer 2 hores aproximadament de cua per pujar al Shambhala i sens va fer de nit. Ens van col·locar davant de tot perquè tot ja estava ple i no hi havia ningú a la cua de l'Express. Vaig pujar a primera fila per primer cop, quant vaig arribar adalt de tot no veia la via, jo em vaig quedar flipant pero el meu pare (vaig anar amb la família aquell dia) va començar a dir OSTIA PUTA NO VEIG REES; allà pasan-m'ho de P*TA MARE. 

I per acabar el tercer dia que vaig anar a PA va ser amb un amic, només entrar vam anar al Furius Baco perquè no hi havia ni 5 minuts de cua. Quant vam acabar del Furius vam anar directament al Shambhala on obrien 1 hora més tard que el parc. Vam esperar 10 minuts fins que obrissin l'atracció. Jo i el meu amic primers a la cua on vam poder pujar a primera fila i els primers d'aquell dia.

SHAMBHALA LA MILLOR!

Bueno PACos espero que os hagi agradat i també el vídeo que adjunto. Comenteu el blog el vídeo i donem ÍMPETU.

*Perdoneu pel moviment de la camara al video.

**Video Shambhala (http://www.youtube.com/watch?v=nyPJ2VUX7pM)

**Video estavilitzat (http://www.youtube.com/watch?v=zETJEGL0w0k)

DEW:)

 

Hola PACos este blog lo público para hablaros un poco sobre mi experiencia en Shambhala: Expedición al Himalaya. 

Cuando fui por primera vez al Shambhala estaba un poco nervioso por el tema de la bajada que no me diera esas cosquillas en la barriga (vi que no hacía nada mínimo), bueno entonces estaba en la cola mirando la atracción y grabando con la cámara (como podéis ver en el video que he juntado con el blog). Cuando llegué ya al final de la cola estaba muy pero que muy nervioso, porque no sabia donde me colocaria a mí y mi amigo. Mi amigo me decía que lo mejor es ir delante o detrás (delante por la sensación del viento y visión y detrás por la sensación de la velocidad), entonces nos colocaron al final de todo, yo me cagué con todo porque iba detrás de todo y separado. Durante la subida iba viendo como todo se ha iba haciendo pequeño. En cuanto la primera vagoneta ya estaba haciendo en la bajada yo todavía estaba subiendo, al estar detrás vi como durante la subida acceledaba. Durante el recorrido iba levantando los brazos porque me pasaba en grande! Acabé con ganas de volver a subir vez tras vez.

El segundo día que fui a PA fue en Halloween donde hice 2 horas aproximadamente de cola para subir al Shambhala y se nos hizo de noche. Nos colocaron delante de todo porque todo el tren ya estaba lleno y no había nadie en la cola del Express. Subí en primera fila por primera vez, en cuanto llegué arriba de todo no veía la vía, yo me quedé flipando pero mi padre (fui con la familia ese día) empezó a decir OSTIA PUTA NO VEO NADA; allí pasándomelo de P * TA MADRE.

Y para terminar el tercer día que fui a PA fue con un amigo, nada más entrar fuimos al Furius Baco porque no había ni 5 minutos de cola. En cuanto terminamos de Furius fuimos directamente al Shambhala donde abrian 1 hora más tarde que el parque. Esperamos 10 minutos hasta que abrieran la atracción. Yo y mi amigo primeros en la cola donde pudimos subir a primera fila y los primeros de ese día.

SHAMBHALA LA MEJOR!

Bueno PACos espero que os haya gustado y también el vídeo que junto con el blog. Comentat el blog y el video y dadme ÍMPETU.

*Perdonad por el movimiento de la camara.

**Video Shambhala (http://www.youtube.com/watch?v=nyPJ2VUX7pM)

**Video estabilizado (http://www.youtube.com/watch?v=zETJEGL0w0k)

DEW:)

 

0