Vila-seca / Salou, 15 de novembre de 2011.- La Fundació PortAventura celebrarà per primera vegada una jornada especial en benefici de la Marató de TV3 i que tindrà lloc el properdissabte 26 de novembre en el parc temàtic. A fi de col·laborar en aquesta iniciativa, la Fundació posarà a la venda entrades amb un preu especial de 15 euros que permetran accedir a PortAventura el dia 26 i gaudir de les atraccions i espectacles del parc, així com d'activitats lúdiques de sensibilització que s'han preparat per als més menuts. La celebració de la jornada coincidirà amb l'inici de la temporada de Nadal de PortAventura.

La Fundació PortAventura destinarà la recaptació de la venta d'aquestes entrades al projecte de la Marató de TV3, que enguany es dedicarà a la donació d'òrgans i de teixits. La jornada, que coincideix amb la inauguració de la temporada de Nadal a PortAventura, comptarà l'estrena de la decoració nadalenca del parc i dels nous espectacles de la temporada, entre els que destaquen ¡Ya es Navidad! amb els personatges de Barrio Sésamo, el show musical Regalo de Navidad o l'espectacle d'acrobàcies sobre gel PortAventura on Ice.

A banda de l'activitat lúdica, està previst d'instal·lar a l'àrea de Mediterrània un punt d'informació sobre la donació d'òrgans i de teixits. En els propers dies es donarà a conèixer el programa complet d'activitats especials d'aquesta jornada tant a la plana web de la Marató com als perfils de Facebook de La Marató i de PortAventura.

La venda d'entrades a preu de 15 euros s'efectuarà exclusivament on-line, a través del link que trobareu a la plana web de la Marató (http://www.tv3.cat/marato), així com al perfil oficial de Facebook de PortAventura: http://www.facebook.com/portaventuraoficial

La Fundació PortAventura

Aquesta activitat s'emmarca dins dels objectius fundacionals de la Fundació PortAventura, que centra els seus esforços en el suport a nens i joves en risc d'exclusió. La Fundació, continuadora del treball de PortAventura en el camp de RSC, va néixer fa un any i durant aquests mesos ha col·laborat, entre d'altres, amb entitats com AFANOC per la celebració de la jornada "Posa't la Gorra" a favor dels nens amb càncer, o amb el finançament d'un projecte per la integració laboral de persones amb discapacitat psíquica.

0