Barcelona

El Tibidabo obre les portes amb cinema en 4D com a gran novetat

Redacció Actualitzat a les 13:20 h   03/03/2012El Parc d'Atraccions del Tibidabo estrena temporada amb moltes novetats, entre les més destacables, una sala de cinema en 4D.

La programació està destinada fonamentalment a les famílies. La directora del parc, Rosa Ortiz, ha destacat les pel·lícules en 4D, que incorporen sensacions de moviment a les butaques i efectes especials, a més del tradicional cinema en 3D, o la incorporació d'una atracció de llits elàstics, que estarà operativa a partir del mes de maig. A finals d'any, està previst que ja estigui a punt la nova nòria.

Les tarifes del parc del Tibidabo aquesta temporada són les mateixes que l'any passat. La nova temporada del Parc d'Atraccions del Tibidabo coincideix amb l'estrena del Tibidabo Clàssic, una entrada combinada per posar la muntanya màgica a l'abast dels visitants. L'oferta inclou el viatge d'anada i tornada amb l'històric Tramvia Blau o el bus 196, els trajectes amb funicular i la visita al Camí del Cel, amb l'entrada al Museu d'Autòmats, els Miramiralls i una tercera atracció a escollir, per un preu d'11 euros.

Aquesta fórmula és fruit d'un conveni entre Transports Metropolitans de Barcelona, Turisme de Barcelona i el mateix Parc d'Atraccions. La compra dels bitllets es pot fer a través del la web de Turisme de Barcelona.

El Tibidabo estarà obert tots els caps de setmana i festius fins a finals de juny. Obrirà les portes tots els dies de Setmana Santa i a l'estiu, de dimecres a diumenge des del mes de juliol fins a finals de setembre. 

0