Gràcies a l'acord entre el RCD Espanyol i Port Aventura tots els socis del club podran gaudir el proper diumenge 3 d'octubre del 'Dia dels Pericos a Port Aventura', per només 10€.

A partir d'aquest divendres, 17 de setembre, els nostres socis ja poden comprar les seves entrades per passar aquest dia al parc temàtic, única i exclusivament en els següents emplaçaments (en cap cas es vendran entrades al mateix parc):

Punt d'Atenció al Soci:- Fins al 30 de setembre: De dilluns a divendres de 10h a 19h i dissabtes de 10h a 14h- A partir de l'1 d'octubre: De dilluns a divendres de 10h a 18h

RCDESTIL Shop Cornellà-El Prat:- De dilluns a dissabte de 10.30h a 20h

RCDESTIL SHOP Ciutat Esportiva:- De dilluns a divendres de 10.30h a 13.30h i de 16.30h a 19.30h- L'horari del cap de setmana està condicionat a les activitats esportives que es disputin a la Ciutat Esportiva.

Excepcionalment, dissabte dia 18 de setembre i diumenge 26 de setembre, la venda a l'estadi es farà a la taquilla núm. 8 habilitada exclusivament per aquesta promoció. L'horari és a partir de dues hores abans de l'inici del partit fins el començament del mateix.

El pagament de les entrades s'haurà de fer sempre en efectiu i serà imprescindible presentar el carnet de soci d'aquesta temporada. De 0 a 3 anys, l'entrada és gratuïta.

messages.Foto Articulo

0