• Responsables del complex d'oci es reuneixen amb Carles Puigdemont i Oriol Junqueras per tractar sobre el futur del CRT
  • Els directius subratllen l'important esforç d'inversió fet a Ferrari Land

Port Aventura ha demanat aquest dimecres al govern que el projecte de BCN World encaixi amb l'esperit d'oci familiar del seu complex.

Així ho han traslladat un grup de representants del parc temàtic, encapçalats pel seu president, Arturo Mas-Sardá, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i al vicepresident del govern, Oriol Junqueras.

La reunió, s'ha fet a petició dels responsables del parc d'oci familiar de la Costa Daurada, ha tingut lloc al Palau de la Generalitat i ha transcorregut en un clima cordial, segons informa l'executiu en un comunicat.

Segons explica la nota, els directius de Port Aventura han expressat als màxims responsables del govern català el seu "interès" perquè el futur Centre Recreatiu Turístic (CRT) –que serà veí del seu recinte– aculli el millor projecte possible, i que aquest sigui complementari amb el parc. En aquest sentit, han subratllat l'important esforç d'inversió per impulsar el recinte Ferrari Land i han manifestat "el seu desig i suport que el futur projecte encaixi amb l'esperit d'oci familiar de les seves instal·lacions".

Puigdemont i Junqueras han mostrat el seu interès pel posicionament de Port Aventura i han assegurat a Mas-Sardá que el govern "treballarà per aconseguir el millor projecte possible, creador d'ocupació estable, ambientalment sostenible, atractiu per al turisme de negocis i familiar, consensuat políticament i respectuós amb el territori".

    • Responsables del complejo de ocio se reunieron con Carles Puigdemont y Oriol Junqueras para tratar sobre el futuro del CRT
    • Los directivos subrayan el importante esfuerzo de inversión hecho en Ferrari Land

Port Aventura ha pedido este miércoles al govern que el proyecto de BCN World encaje con el espíritu de ocio familiar de su complejo.

Así lo ha trasladado un grupo de representantes del parque temático, encabezados por su presidente, Arturo Mas-Sardá, al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, y al vicepresidente del govern, Oriol Junqueras.

La reunión, se ha hecho a petición de los responsables del parque de ocio familiar de la Costa Daurada, ha tenido lugar en el Palau de la Generalitat y se ha desarrollado en un clima cordial, según informa el ejecutivo en un comunicado.

Según explica la nota, los directivos de Port Aventura han expresado a los máximos responsables del govern catalán su "interés" para que el futuro Centre Recreatiu Turístic (CRT) –que será vecino de su recinto– acoja el mejor proyecto posible, y que este sea complementario con el parque. En este sentido, han subrayado el importante esfuerzo de inversión para impulsar el recinto Ferrari Land y han manifestado "su deseo y apoyo a que el futuro proyecto encaje con el espíritu de ocio familiar de sus instalaciones".

Puigdemont y Junqueras han mostrado su interés por el posicionamiento de Port Aventura y han asegurado a Mas-Sardá que el govern "trabajará para conseguir el mejor proyecto posible, creador de ocupación estable, ambientalmente sostenible, atractivo para el turismo de negocios y familiar, consensuado políticamente y respetuoso con el territorio".

0