Boya referma el rebuig a un projecte que estigui basat en el joc i l'especulació urbanística.

La presidenta del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya, creu que aquesta legislatura no cal tirar endavant projectes com el de BCN World tenint en compte "l'anomalia democràtica" actual. En declaracions a RAC1, Boya ha apostat per esperar les eleccions constituents i que el govern que en surti "faci el que vulgui" amb el projecte. "Ara no és el moment. La feina és una altra", ha assegurat Boya que veu "dèbil" l'equilibri amb Convergència i afirma que "no és normal" que CDC pacti amb la CUP. La presidenta de la formació al Parlament ha refermat el rebuig del seu grup a un projecte que es basi en el joc i l'especulació urbanística i ha afegit que hi ha consens dins la CUP pel que fa al model territorial.

Boya ha avisat que la CUP mantindrà una posició contraria a aquest tipus de projecte: "Si ens provoquen, contestarem i, a banda, la CUP no està absorbida per JxSí. Seria un error", ha afegit. A més, ha considerat que el projecte està mal plantejat des del principi i ha apostat per fer-lo entre tots i fer debats per saber cap a on pot anar tot lamentant que s'hagi "imposat" un determinat model. Link: http://www.acn.cat/text/item/la-cup-vol-deixar-bcn-world-per-la-proxima-legislatura-perque-ara-no-es-el-moment

Boya reafirma el rechazo a un proyecto que está basado en el juego y la especulación urbanística.

La presidenta del grupo parlamentario de la CUP, Mireia Boya, cree que en esta legislatura no es necesario sacar adelante proyectos como el de BCN World teniendo en cuenta "la anomalía democrática" actual. En declaraciones a RAC1, Boya ha apostado por esperar las elecciones constituyentes y que el gobierno que salga de ellas "haga lo que quiera" con el proyecto. "Ahora no es el momento. El trabajo es otro", ha asegurado Boya que ve "débil" el equilibrio con Convergència y afirma que "no es normal" que CDC pacte con la CUP. La presidenta de la formación en el Parlament ha reafirmado el rechazo de su grupo a un proyecto que se base en el juego y la especulación urbanística y ha añadido que hay concenso dentro la CUP con respecto al modelo territorial.

Boya ha avisado que la CUP mantendrá una posición contraria a este tipo de proyecto: "Si nos provocan, contestaremos y, además, la CUP no está absorbida por JxSí. Sería un "error", ha añadido. Además, ha considerado que el proyecto está mal planteado des del principio y ha apostado por hacerlo entre todos y hacer debates para saber hacia dónde debe ir todo lamentando que se haya "impuesto" un determinado modelo.

0