En una primera fase s'inaugurarà la zona MIC, dedicada als més petits, amb atraccions familiars com el 'Mac, mec, mic', 'Escaletes amunt', 'Circuit del Tres Segons'...

Pels més atrevits trobareu la casa del terror de la Lila, plens d'emocions, aventures i un premi final sorpresa pels més valents. També podreu visitar el fantàstic hivernacle d'en Pau amb més de 1500 espècies vegetals diferents per descobrir-ne tots els seus secrets.I, a l'habitació dels invents, podreu provar els últims artilugis creats per l'Alex: 'la mà quilomètrica', 'la llum tridimensional' o 'la carta màgica' seran les grans estrelles de l'espai.

Els que us encanti la música, al pavelló central cada dia gaudireu de concerts del Super3, amb cançons actuals i també amb les que sonaven als inicis del club infantil més gran del món!

La zona on s'ubicarà aquest gran parc temàtic és molt a prop de Barcelona, al Parc de Montigalà de Badalona, tocant a la zona protegida de la Serralada del Litoral. Aquesta proposta ja ha originat les primeres crítiques per part de grups ecologistes, que demanen que el parc es faci en un altre espai o que s'analitzin altres propostes que ells havien anticipat. Tot i així, l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat el seu 'total i absolut' suport aquest projecte que suposarà un impuls econòmic per la ciutat i un nombre elevat de llocs de treball.

El parc final s'estructurarà en 5 àrees temàtiques, a banda de les inicials:

Exploradors en marxa: viureu les aventures més espectaculars enmig d'una selva plena de sorpreses.L'univers al nostre abast: els llocs més inesperats i increïbles del món a l'abast dels més menuts.Visió i musica: els nens experimentaran els seus primers efectes òptics i descobriran el poder de la música a la seva ment i el seu cos.Socpetit: ideal per a nens de 0 a 4 anys. Amb ludoteca, inflables, atraccions de sensibilització pels bebès.Cap a l'aigua!: àrea que es desplegarà en la seva totalitat a l'estiu i durant la resta de l'any romandrà parcialment oberta amb algunes atraccions on els nens podran fer experiments amb l'aigua.

La Generalitat s'ha compromès a allargar les línies 1 i 4 del metro per fer-les arribar al nou parc temàtic, d'aquesta manera el transport públic es convertiria en la forma idònia per accedir-hi.

El parc no pretén competir amb Port Aventura o El Tibidabo, ja que fuig de la creació de grans atraccions mecàniques i s'apropa als més petits i a tota la família a través d'una experiència que comença en l'interior del nen i que barreja oci però també cultura.

Malgrat les retallades de subvencions per part de la Generalitat el parc es podrà fer gràcies a l'aportació de capital privat d'empreses catalanes com Llet Nostra, Fiatc, Moritz, Estrella Damm, així com la injecció de capital d'un grup inversor xinès molt interessat en el projecte.

Pròximament us informarem de la data d'obertura prevista pel pròxim estiu de 2012.

 

GOOGLE TRADUCTOR:

En una primera fase se inaugurará la zona MIC, dedicada a los más pequeños, con atracciones familiares como el 'Mac, mec, mico', 'Escalerillas arriba', 'Circuito del Tres Según' ...

Para los más atrevidos encontraréis la casa del terror de Lila, llenos de emociones, aventuras y un premio final sorpresa para los más valientes. También pueden visitar el fantástico invernadero de Pau con más de 1500 especies vegetales diferentes para descubrir todos sus secretos.Y, en la habitación de los inventos, podréis probar los últimos artilugios creados por Alex: 'la mano kilométrica', 'la luz tridimensional' o 'la carta mágica' serán las grandes estrellas del espacio.

Los que os encante la música, en el pabellón central cada día disfrutará de conciertos del Super 3, con canciones actuales y también con las que sonaban en los inicios del club infantil más grande del mundo!

La zona donde se ubicará este gran parque temático está muy cerca de Barcelona, ​​en el Parque de Montigalà de Badalona, ​​junto a la zona protegida de la Cordillera del Litoral. Esta propuesta ya ha originado las primeras críticas por parte de grupos ecologistas, que piden que el parque se haga en otro espacio o que se analicen otras propuestas que ellos habían anticipado. Sin embargo, el alcalde de Badalona, ​​Xavier Garcia Albiol, ha mostrado su 'total y absoluto' apoyo este proyecto que supondrá un impulso económico para la ciudad y un número elevado de puestos de trabajo.

El parque final se estructurará en 5 áreas temáticas, además de las iniciales:

Exploradores en marcha: viviréis las aventuras más espectaculares en medio de una selva llena de sorpresas.El universo a nuestro alcance: los lugares más inesperados e increíbles del mundo al alcance de los más pequeños.Visión y música: los niños experimentarán sus primeros efectos ópticos y descubrirán el poder de la música en su mente y su cuerpo.Socpetit: ideal para niños de 0 a 4 años. Con ludoteca, hinchables, atracciones de sensibilización por los bebés.Hacia el agua!: Área que se desplegará en su totalidad en verano y durante el resto del año permanecerá parcialmente abierta con algunas atracciones donde los niños podrán hacer experimentos con el agua.

La Generalitat se ha comprometido a alargar las líneas 1 y 4 del metro para hacerlas llegar al nuevo parque temático, de esta manera el transporte público se convertiría en la forma idónea para acceder.

El parque no pretende competir con Port Aventura o El Tibidabo, ya que huye de la creación de grandes atracciones mecánicas y se acerca a los más pequeños ya toda la familia a través de una experiencia que comienza en el interior del niño y que mezclaocio pero también cultura.

Pese a los recortes de subvenciones por parte de la Generalitat el parque se podrá hacer gracias a la aportación de capital privado de empresas catalanas como Llet Nostra, Fiatc, Moritz, Estrella Damm, así como la inyección de capital de un grupo inversor chino muy interesado en el proyecto.

Próximamente os informaremos de la fecha de apertura prevista para el próximo verano de 2012.

 

0