Holaaaaa, si si, aquest blog va per tu :D

Tu me'n vas dedicar un, doncs ja va sent hora que jo te'n dediqui un, i a més a més a unes dates com aquestes... ¿Octubre t'enrecordes? ara just fa un any d'aquell primer hola ?? Aquell hola que ara s'ha convertit en una gran amistat, aquell hola que iniciava una conversació de halloween i sobre la música de la Selva del Miedo 2011, aquell hola que ha fet que trobés un gran amic i sobretot una gran persona. Sense aquell Hola, res no hauría estat així. Un hola que aquestes dates ja fa un any. Un any que m'ha passat volant al teu costat.

Moments bons, genials, divertits, brutals, alucinants etc.. que he viscut amb tu. Moments durs, dolents, tristos etc... que també he viscut amb tu, pero sempre que he pogut al teu costat. Somriures, plors, alegries, llagrimes, sorpreses, tristesa, felicitat, diversió, amistat... un munt de moments i coses que han fet que cada moment que estic amb tu sigui especial. ¿Recordes l'spot de PA de fa uns anys? "Vive el momento" doncs viure el moment, les estones, les hores, els dies o els segons amb tu es algu indescriptibe i que mai oblidaré.

Moltes Gracies per TOT, pero sobretot: per la teva gran amistat, pels moments viscuts i per cada somriure que m'has regalat i has fet que rigui i hem senti bé, jo també.

Without you, res no hauría sigut igual.

Una abraçada enormeeeeeeeeeee i molts punets per tots :D

El teu amic Willy.

 http://www.youtube.com/watch?v=doWIkO1GGVo&feature=plcp

 

0