Els tècnics del parc d`atraccions del Tibidabo han rebut durant aquest dissabte almenys dos avisos perquè el Pèndol es movia més del compte, segons ha explicat un treballador de l`empresa que ha volgut mantenir l`anonimat.
Tot i això, ha matisat que aquest tipus d`avisos no són excepcionals al parc i que moltes vegades els experts els resolen sense ni tant sols parar l`atracció.
La presidenta del parc, Sara Jaurrieta, ha explicat que la base de l`atracció ha cedit, però no ha donat més detalls. L`empleat ha dit que el pal que aguanta l`atracció ja està previst que sigui flexible i vibri una mica per aguantar la forta pressió que suposa la cistella, però aquest dissabte es movia més del compte.
Precisament alguns joves visitants han dit que abans de l`accident ja havien sentit «sorolls estranys`»a l`atracció. Han explicat que han sentit sorolls rítmics de cargols que grinyolaven, cosa que han comentat a una treballadora del parc, que no hi ha donat més importància.
Fora del parc s`han acumulat diversos familiars de joves visitants i treballadors, que s`han acostat al Tibidabo perquè patien per l`accident. El fet que a la muntanya hi hagi zones amb poca cobertura de telèfon mòbil ha fet patir més del compte a alguns pares. Alguns d`ells també s`han estranyat que el parc no hagi evacuat els visitants immediatament. Mentrestant, la Guàrdia Urbana desviava el trànsit i no deixava pujar cap vehicle cap al parc.
Els treballadors del parc han pogut marxar del seu lloc de treball una mica més aviat de l`habitual. Tenien ordres de la direcció de no fer declaracions als periodistes, però alguns han explicat alguns detalls sense ser gravats i mantenint l`anonimat.

Foto: Estado de `La Mina d`Or`

FUENTE: El Punt - Avui
http://avui.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/196665-tecnics-del-tibidabo-van-rebre-dos-avisos-perque-el-pendol-es-movia-mes-del-compte.html

messages.Foto Articulo

0