PAC®

Inicio Artículos Leer artículo

Una nit al Tibidabo: Veronika, Javiii14 y Sergiobaco

28-02-2013 Tibidabo Publicado por sergiobaco

El SergioBaco i els seus amics Javiii14 i Veronika van decidir passar el dia al Tibidabo per celebrar l'aniversari del SergioBaco. Els pares estaven molt cansats després de pujar a les atraccions una i altre vegada però els tres amics encara tenien energies. Feia estona que s'havia fet fosc i algunes atraccions començaven a tancar. Els tres van voler entrar un últim cop al Krüeger Hotel i els pares els van deixar anar sols amb la condició que anéssin ben ràpid.

Quan van entrar, cap dels tres tenia por ja que hi havien anat moltes vegades. Tot i que coneixien els amagatalls dels monstres els agradava l'emoció i la tensió que hi passaven dins. Al cap d'uns quants minuts es van adonar que alguna cosa no rutllava: no hi havia més visitants i el primer monstre no va aparèixer... Tots tres van pensar que debia ser alguna novetat de l'atracció i van continuar. Però res, allò estava desert! Per molt que caminéssin no sortia cap monstre i ningú feia ensurts. Això els va posar en alerta. De sobte van sentir un cop de porta molt fort i van fer un bot cridant. Ara sí estaven morts de por; no sabien què passava, es sentien sorolls i cada cop hi havia menys llum. De cop i volta la Veronika va fer un crit: "Correu! Algú ve cap a nosaltres!" Van fugir passadís avall fins trobar la sortida. Van obrir la porta d'una empenta i al sortir es van quedar de pedra: no hi havia ningú, tothom havia marxat, els llums estaven apagats i només s'escoltava el vent xiulant entre les atraccions... Van aturar-se un instant fins que una veu els va deixar glaçats:

- Psst! Veniu aquí!

Qui els perseguia per dins de l'Hotel era el recepcionista, que els volia explicar què havia passat. Els monstres li havien robat la clau de l'Hotel i s'havien escapat per espantar a tothom, i ara corrien lliures pel Tibidabo. La única solució era recuperar la clau i fer-los entrar de nou al Krüeger Hotel. Així que tots tres es van posar en marxa i a la recerca de la clau.

El SergioBaco, el Javiii14 i la Veronika avançaven en silenci pel parc, fins que van trobar els monstres discutint al costat de la Muntanya Russa. Estaven decidint qui havia de portar la clau i no es posaven d'acord. El Frankenstein era massa badoc i s'oblidaria la clau a qualsevol lloc, a l'home llop se li perdria amb tant de pèl i el Krüeger tenia punxes a les mans i no podia agafar-les. Mentrestant, amagats darrere dels cavallets, el tres amics decidien en veu baixa què podien fer. Aleshores el SergioBaco va tenir una idea: es posarien l'un a sobre l'altre coberts amb una capa com si fossin una sola persona. El pla era acostar-se i fer-se passar per un dels monstres per convèncer-los de que ells havien de guardar la clau. I així ho van fer. Quan estaven llestos es van acostar als monstres i aquests es van quedar bocabadats al veure una persona altíssima amb cap de nen.

-Tu qui ets? Com és que no t'hem vist mai per l'Hotel?

-Sí que hi sóc! El que passa es que tothom es pensa que sóc una columna de l'Hotel i no espanto a ningú. Quan he sortit us he sentit discutir per la clau i tinc la solució. La guardaré jo!

Tots van murmurar i van preguntar-li per què. El SergioBaco va explicar que com era un monstre tan alt, ningú li podia pendre i a més tots podrien controlar on estava en tot moment, ja que se'l veia des de ben lluny. Després de rumiar una estona, els monstres van acceptar i li van donar la clau. De sobte el Javiii14, que estava a baix de tot, va perdre les forces i va fer caure el SergioBaco i la Veronika. Amb els ulls com a taronges, els monstres van veure que els havien enganyat i van arrencar a córrer darerre d'ells. Aquests es dirigien cap a l'Hotel on el recepcionista esperava a la porta.

-Correu, entreu per aquí!

Quan van entrar es van amagar darrere la porta i quan els monstres van entrar ràpids com fletxes, van sortir, van tancar la porta i van fer girar la clau.

Ho havien aconseguit! El recepcionista els va agrair molt que l'haguessin ajudat a tornar a controlar els monstres. Des d'aquell dia, cada cop que tornaven al Krüeger Hotel, eren els monstres que s'espantaven al veure'ls!

Comentarios

Prepara tu visita

Get it on Google Play

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas consideramos que aceptas su uso. Entiendo

No salir Recordar contraseña

Entra con Facebook
Crea tu cuenta

Recibe en tu email las últimas novedades sobre parques

Escribe tu email y sé el primero en enterarte: