PAC®

Inicio Artículos Leer artículo

new horror in penitence

14-03-2010 PortAventura Publicado por Willy

Doncs si, aquí esta el meu projecte de el nou horror in penitence de portaventura . Perquè si Portaventura vol obrir aquest pasatge del terror tot l`any no es pot permetre fer-lo dintre d`una carpa provisional. La meva proposta sería fer un edifici bastant gran a la zona central de la stampida (on es troba ara). L`entada sería la zona on hi ha l`entrada de l`horror in penitence, on estaría un cartell informatiu i un altre amb el nom de l`atracció. passaríem pel tunel de sota l`stampida i sortiries a la plaça del mig de l`stampida on estarí les cues i l`edifici. La tematització de l`edifici sería tipo casa abandonada i vella com a dollywood al estil mystery mine.
Per dintre hauría de fer molta por, moltísima amb uns 15 actors a l`interior i una durada d`uns 5 minuts, al edifici hi hauríen 2 plantes. La sortida seria per el lloc actual. També a dintre del pasatge del terror hi hauríen micros i a fora a les cues altaveus perquè se sentisin els crits !!

imatges de mystery mine com quedaría més o menys l`edifici
i imatge de com quedaría des de l`aire¨:
zona vermella : entrada amb els panells informatiu, nom de l`atracciÓ..
zona taronja: sortida
zona blava: edifici d`un tamany bastant gran
zona verda: zona de cues

que us sembla la meva proposta ?

Comentarios

Prepara tu visita

Get it on Google Play

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas consideramos que aceptas su uso. Entiendo

No salir Recordar contraseña

Entra con Facebook
Crea tu cuenta

Recibe en tu email las últimas novedades sobre parques

Escribe tu email y sé el primero en enterarte: