PAC®

Inicio Artículos Leer artículo

Ajudeu-nos i sobretot ajudeu-los!

18-02-2013 PortAventura Publicado por Geri

Benvolguts companys i companyes! Voldríem agraïr-vos d'entrada el vostre suport. Aquest pàgina neix com a resultat d'un procés llarg de reflexió i de temps esperant que el nostre parc tingui un tracte just amb la llengua del país on es troba: Catalunya. Aquest matí, la persona creadora de la pàgina, ha trucat a un hotel de Disneyland París, al dir el nom al recepcionista, aquest ha procedit a parlar en català. Com pot ser que a un parc d'un país estranger (centralista) atengui en català, i a un parc de casa costi horrors que t'atenguin en la nostra llengua? Des d'aquí no pretenem que PortAventura sigui una plataforma a favor de la independència de Catalunya, simplement que utilitzi sense pudor la nostra llengua.

És possible que el català quedi relegat a anunciar algun dels espectacles (normalment en segona posició)? És possible que la majoria dels treballadors d'atenció al client o de les recepcions dels hotels no puguin atendre't (ja no parlar-te) en català? És possible que de tota la BSO de PortAventura només en un tros de la cançó del quinzè aniversari s'empri el català i en les altres el castellà o l'anglès? És lògic que hi hagi pàgines de facebook/twitter en rus, italià, castellà, etc. i no en català? Aquests només són alguns dels milers d'exemples que podem trobar-nos i que ens inquieten la consciència. No es tracta de patriotismes, es tracta de utilitzar les llengües oficials del país en igualtat de condicions i no en funció del seu prestigi.

Us animem a tots i a totes que ens doneu suport i que sigueu actius tot participant a la nostra pàgina, segur que entre tots i totes aconseguirem que el parc s'en faci ressò.

Gràcies i endavant!

PD: No vull entrar en política.

PortAventura Cat!

http://www.facebook.com/PortAventuraCat

Comentarios

Prepara tu visita

Get it on Google Play

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas consideramos que aceptas su uso. Entiendo

No salir Recordar contraseña

Entra con Facebook
Crea tu cuenta

Recibe en tu email las últimas novedades sobre parques

Escribe tu email y sé el primero en enterarte: