PAC®

Inicio Artículos Leer artículo

(3 24) Port Aventura obrirà al públic les muntanyes russes més altes d'Europa el 12 de maig

04-05-2012 Publicado por port1993

Tot i que la temporada al parc d'atraccions de Port Aventura ja ha començat, els més intrèpids hauran d'esperar una mica més per poder gaudir de la nova atracció, "Shambhala". De moment, només s'estan duent a terme les proves de seguretat a aquesta atracció, que té caigudes des de 76 metres i arriba a una velocitat de 130 quilòmetres per hora, que en fan les muntanyes russes més altes i ràpides d'Europa. Uns ninots amb forma i pes de persona ajuden els tècnics a comprovar cada tarda els sistemes de seguretat abans de ser oberta al públic.

La nova atracció promet sensacions "molt fortes i potents" per a aquells que s'hi atreveixin a pujar. La principal és l'"airtime", que equival a perdre el contacte amb el seient de forma similar al canvi de rasant d'una carretera. El recorregut tindrà una durada de poc més de tres minuts gràcies a la inèrcia de la primera baixada, on s'arribarà als 134 quilòmetres per hora. En concret, l'atracció tindrà cinc ascensos, el més baix dels quals serà equivalent a un edifici de set plantes. Per aquells que no s'atreveixin a pujar-hi tindran l'opció de passejar-se per sota de les vies i visitar l'àrea temàtica de l'Himàlaia on està situada "Shambhala", en la qual el parc ha invertit uns 25 milions d'euros.

http://www.324.cat/noticia/1724512/

Comentarios

Get it on Google Play

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúas consideramos que aceptas su uso. Entiendo

No salir Recordar contraseña

Entra con Facebook
Crea tu cuenta

Recibe en tu email las últimas novedades sobre parques

Escribe tu email y sé el primero en enterarte: